• Bettina Pieper Søndergaard

Jeg er født i 1965 og lever i en sammenbragt familie. Jeg har tre børn: to tvillingpiger og en dreng.

Jeg er oprindeligt uddannet som pædagog i 2008. Jeg har efterfælgende taget et 1-årigt kursus i relations kompetence og sidenhen har jeg uddannet mig som psykoterapeut(MPF), parterapeut og familieterapeut på Dansk Familieterapeutisk Institut ved Peter Mortensen og Ruth Hansen. Jeg har haft egen terapeutisk praksis siden 2012.

Jeg har i mange år arbejdet i institutioner og på skoler med bærn og familier i alle aldre både inden for normalområdet og specialområdet.

Jeg har løftet særlig vanskelige opgaver for kommunen som stættepædagog/ressourcepædagog for børn og familier med særlige behov og jeg har endvidere arbejdet med inklusions-understættende opgaver.

Min uddannelse til familieterapeut og psykoterapeut opfylder samtlige tværministerielle vejledende kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser og er evalueret af Evalueringsinstituttet og jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

For at opnå denne godkendelse er der blandt andet krav om egenterapi, supervision, teori og praktisk erfaring. Jeg arbejder endvidere under Psykoterapeutforeningens etiske regler om tavshedspligt.