Familielivet er hele tiden i bevægelse

og når man mindst venter det, kan det byde på nye udfordringer. Jeg tilbyder rådgivning og terapi til familier, sammenbragte familier, enlige forædre med børn eller andre familiekonstellationer.

Vi kan blandt andet arbejde med vanskeligheder i forbindelse med forældresamarbejdet, uenighed om børneopdragelse, familier med børn med særlige behov, teenageproblematikker, vanskeligheder i forbindelse med etableringen af en sammenbragt familie, kommunikation, relationer, tvillingeproblematikker - eller bare helt dagligdags problematikker i forbindelse med at få hverdagen til at fungere.

Læs mere her på hjemmesiden eller kontakt mig og hør nærmere.

Forældrecoach

Samtaler og rådgivning af forældre omkring opdragelse af børn
Jeg tror på, at alle forældre vil deres børn det bedste og, at der nogle gange kan være behov for en hjælpende hånd for at ændre på nogle mønstre, som familien er stagneret i.

I forældre er eksperter på jeres børn og kender dem bedst, og jeg er ekspert på de psykologiske mekanismer, børnenes udvikling og interaktion og læring herom.

Som forældrecoach kan jeg hjælpe jer til en bedre hverdag, større trivsel og glæde i familien. Jeg kan komme med konkrete råd til de udfordringer i møder i hverdagen og udvikle kompetencer til et bedre samspil for børn og voksne.

Det kan handle om:

Tvillinger
Sensitive børn
Søskenderelationer
Vrede
Usikkerhed i rollen som forældre
For tidlig fødsel og tiden efter
Forældreskab
Tilknytning til dit barn
Opdragelse
Konflikter
Teenageproblematikker
Spiseproblematikker
Skilsmisse
Børn med diagnoser eller i udsatte positioner

Jeg har ca 30 års praktisk erfaring med børn og unge som pædagog, forældresamtaler og de udfordringer, der følger med som børnefamilie.

Jeg har arbejdet med vuggestuebørn, børnehavebørn, SFO-børn og med børn og familier i udsatte positioner. Mit virke som psyko- og familieterapeut har naturligvis også bidraget til læring og erfaring med mange forskelligartede problemstillinger og forældresamtaler.

Samtidig har jeg erfaring med børne- og ungerådgivning fra Børns vilkår, herunder Børnetelefonen og brevkassen.

Jeg tilbyder altid en gratis forsamtale for at forventningsafstemme, og for at I kan få et indblik I, hvem jeg er som coach. Denne samtale foregår telefonisk og varer op til 30 min.

Skriv en sms på 22 83 18 65 og book en tid.

Virtuel forældrevejledning el telefon opkald.

Kr. 600,- /45 min